Utflykt till Bokskogen (Torup)

Hej hej!

Första maj idag och det har verkligen märkts av! Det har varit strålande sol och ganska varmt här i Skåne 🙂 16 grader har vi haft! Vi har haft en jättemysig dag som började med traditionell 1-maj-utflykt ihop med Krilles familj och vänner, sen har vi haft fika med grannarna i radhuslängan och avslutat dagen med grillning hemma hos oss 🙂 Det hettar i ansiktet av all sol och livet känns lite extra bra idag!!

Utflykten var till Torups bokskog utanför Malmö. Där finns promenadstigar som lämpar sig bra för bl.a. barnvagnar, vilket passade oss perfekt! Nog för att Linnea inte var på sitt mest strålande humör idag och inte ville åka vagn, så jag fick bära henne i selen på promenaden. Det var första gången jag bar henne på ryggen och det fungerade super! Vi använder faktiskt nästan aldrig bärselen längre men den är bra att ha ibland 😉

Fika i bokskogen
Fika 🙂

Krille och Linnea i bokskogen
Krille och Linnea <3

Kaffe i ricemuggar
Kaffe i nya fina ricemuggar 🙂

Linneas kusin Clara
Linneas söta lilla kusin, Clara <3

Linnea i bokskogen leker med en boll
Lillan gillar bollar, dock lite svårflörtad idag… Söt är hon iaf 🙂

Jag och Linnea i bokskogen
Jag (en mindre lyckad bild…) med Linnea på ryggen 🙂

Nu ska jag mysa med min karl!! Ha en fortsatt fin söndagskväll! Kram kram

Lämna ett svar