Flyinge plantshop

Hej hej!

Idag har vi varit på Flyinge plantshop som ligger en kvarts körning från Lund. Vi handlade en massa örter och blommor samt fikade i deras mysiga café 🙂 Ett ställe jag rekommenderar både för trädgårdsshopping och fika!

Linnea sitter i kundkorgen på flyinge
Linnea fick sitta i kundkorgen, hihi

Fika på Café Smedjan Flyinge
Kaffe och limecheesecake med passionsfrukt på Café Smedjan

Krille och Linnea på Flyinge Linnea på Café Smedjan
Krille och Linnea i Café Smedjans uteservering

Verkligen en perfekt dag att fixa ute i trädgården! Det har nog varit närmare 20°C och jag känner att det hettar lite här och var på kroppen, äntligen lite solbränna 🙂 Jag ska visa er mina planteringar sen (om ni är intresserade ;)) trots mina o-gröna fingrar…

Ikväll blir det filmmys, om vi kan lyckas komma överens om någon film, hehe. Det brukar oftast ta halva kvällen att bestämma vilken film vi ska se! Känner ni igen er? Eller är det bara vi som är så veliga?

Ha en fin Kristi flygare 🙂 Kram!

Lämna ett svar