Trevlig Valborg!

Hej hej!

Det märks verkligen att man har blivit äldre och förälder, imorse när alla studenter vallfärdade ner mot Stadsparken här i Lund så satt jag på en träningscykel på gymmet och nu sitter jag hemma i soffan, bloggar och dricker vin medan Krille försöker natta Linnea. Vi gjorde ett tappert försök att kolla på majbrasan precis men lillan var inte direkt med på noterna, så vi fick vända hem innan ens bålet var tänt…haha.

Vi premiärgillade ikväll! Alltid extra gott med första grillningen på året 🙂 Vi grillade angusburgare från Tolånga, majskolvar och tomater som vi åt ihop med minibakpotatisar, bea och sallad. Sååå mätt jag blev!
Har ni vägarna förbi Sjöbo, sväng in på Tolånga och köp angusburgare! De är verkligen supergoda. Det räcker att salta och peppra runt om innan grillen, mums!

Grillning Valborg

Hoppas lillan vill somna snart så att vi kan se på film 🙂 Hon har varit lite kinkig senaste dagarna efter sin vaccination i tisdags, stackars liten 🙁

Puss på er!

Lämna ett svar