Överraskningsbröllop!!

Hej hej måndag!

Tur att jag har en ledig dag idag! Jag är nämligen fortfarande trött efter helgens festligheter. I lördags var vi bjudna till 30+30-årsfest som även var ett bröllop! De flesta av de närmare hundra gästerna hade inte en aning. Vi anlände till Olof och Emmas gård och väntade på att de skulle dyka upp men istället kom det en stor lastbil med släp inbackandes på gårdsplanen. Vi blev ombedda att stiga ombord. Alla undrade vart vi var påväg, då man inte kunde se ut hade vi inte en aning. När lastbilen stannade och öppnades stod vi framför en kyrka! De skulle alltså gifta sig!! Reaktionerna var olika, en del hade haft det på känn och vissa blev chockade, även allas klädsel var olika, en del hade  kostym medan andra hade shorts. En häftig och rolig överraskning 🙂


Det snygga brudparet 🙂


Lastbilen…


De sa JA!


Min look


Bubbel och ostar, mums!


Deras pimpade lada som de gjort så fin


Vi blev bjudna på en god buffé


Fint dukade bord med helt underbara tallrikar!


Maten, mums!


God jordgubbstårta


De glada brudparet som alla ville pussa 🙂

Sen tog bilderna slut…vi dansade ända till 4:30!! Då hade jag även jobbat hela dagen, så det slutade med att jag var uppe i 24 timmar, galet! Det var endast glädje som höll mig vaken! Tack finaste Olof och Emma för en fantastisk fest och vackert bröllop!!

Lämna ett svar