Blommor på kvinnornas dag! Rätt eller fel?!

Hej hej!!

Nu har jag jobbat i en hel vecka! Det känns faktiskt jättekul att börja jobba igen 🙂 Jag saknar såklart Linnea och hade inte tackat nej till att vara hemma ett tag till men det är bra för alla att även pappa Krille får vara hemma. Han verkar trivas med pappaledigheten också! Idag har han varit på BVC och nu väger lillan 12 kg, vår lilla kerub <3

Linnea 8 mars 2016

Idag när jag kom hem fick jag en bukett rosor av Krille bl.a. för att det är internationella kvinnodagen. Jag vet att många anser att det är fel att bli uppvaktad på denna dag då man ska belysa ojämställdhet men jag blev iaf jätteglad 🙂 Vi har ett jämställt förhållande, kanske inte nu när jag arbetar och tjänar mest pengar 😉 men ändå. Blommor uppskattas alltid 🙂
Blommor på internationella kvinnodagen
Fina, vårfräscha rosor.

Har ni förresten börjat påskpynta något? Det har faktiskt jag, lite bara… Jag hängde upp en trollhasselkvist i köksfönstret och hängde på lite fjädrar och ägg:

Påskpynt trollhassel
Såhär ser det ut… Ser nu att jag borde använda mer diskreta snören att hänga upp kvisten med, men men 🙂

Nu ska jag titta på badhotellet. Puss

Lämna ett svar