Trevligt besök!

Hej hej!

Så dålig jag har varit på att uppdatera här! Skärpning!

Igår till idag har jag haft min fina vän Madde här på besök. Vi blev goda vänner när vi pluggade på högskolan, vi gick i samma klass (typ) och bodde på samma studentområde. Vi har många roliga minnen ihop och det är lika roligt varje gång vi ses även om det ibland går ett tag mellan gångerna.

Vi passade på att gå ut och käka, Madde bor på landet i de småländska skogarna och jag kommer inte ut allt för ofta (nog för att jag ska till Malmö imorgon men ändå ;)). Vi gick på Toyo här i Lund, det är en asieninfluerad restaurang som är riktigt bra! Igår åt vi crispy duck som var riktigt mumsigt, den serverades med kinesiska pannkakor, kimchi och lite andra tillbehör.

Madde på Toyo
Fina Madde 🙂

Crispy duck
Man fick själv plocka ihop maten, lite som tacos…

Misoglass
Till efterrätt åt vi misoglass med mjölkchokladkräm, soyakaramell och chokladkrisp. Riktigt gott!!

Gå dit om ni har vägarna förbi Lund!

Imorgon ska jag också träffa en god vän från studenttiden, hon bor dock lite närmre, i Malmö 🙂 Jag får passa på att hitta på saker innan jag ska börja jobba nästa vecka. Jag misstänker att jag kommer att vara helt slut första veckorna… Jag har faktiskt inte jobbat på över ett år!

Nä, nu får jag snart hoppa i sängen. Linnea har ju en tendens till att vakna tidigt nu för tiden… Natti natti!! Kram

Lämna ett svar