Solig morgonpromenad

Hej hej!!

Nu är man inne i mammaledighetsrollen igen och Krille har börjat jobba efter julledigheten. Fullt ös var och varannan dag med andra mammor och bebisar 🙂 Jag kommer verkligen att sakna detta när jag börjar jobba i mars!

I morse var jag ute på promenad med svägerskan Helena och vännen Kristel, ja barnen var också med men de sov i vagnarna 🙂 Vi var i Bjärred och gick längs vattnet, förutom att det var snorhalt och jag därmed fick jätteont i min höft, så var det superfint väder med strålande sol och glittrande snö och is 🙂 Helena var så söt och hade fixat kaffe och filt så att vi kunde ta en liten paus vid vattnet, mycket uppskattat! Det var även ypperligt väder för att ta fina foton:

Lellan och Kristel på vinterpromenad i Bjärred
Helena och Kristel

Vinterpromenad Bjärred
Promenad i vassen

Vinterfika vid vattnet i Bjärred
Kaffe i solen

Kristel och Lellan
Kristel, Helena och hunden Cindy i solen

Jag och Kristel
Jag och Kristel

Jag dricker kaffe och blir fotad
Jag dricker kaffe helt avslappnat 😉

Barnen leker
Barnen leker med varandra hemma hos Helena efter promenaden

Ja, jag fick ju som sagt (skrivet!) ont i höften efter promenaden, sjukt tråkigt! Det var väl för påfrestande att gå och spänna sig i halkan. Hade planerat in att träna två pass ikväll med min nyfunna träningsvän men det var bara att ställa in… Typiskt!! Undra hur lång tid det ska ta innan man är helt återställd?!

Idag börjar Sveriges Mästerkock, det ska jag se 🙂 Ni med? Hoppas man blir lite inspirerad till ny matlagning 🙂

Nu ska jag mysa med familjen och hunden Nelson som vi passar idag. Hoppas ni har en bra kväll!! Kram

Ett svar på ”Solig morgonpromenad”

  1. Ser ut som en riktigt härlig dag:)

Lämna ett svar