Adventsmys

Första advent idag! Så mysigt det var att vakna i morse och tända första ljuset i adventsljusstaken. Älskar denna tiden då man får mysa med mysiga ljusstakar, stjärnor och ljus i alla dess former! Tyvärr är det storm och regn ute, inget snölandskap som man skulle önska…

Igår hade vi julmys på Bosjökloster där det var julmarknad. En mysig marknad som hölls inomhus i bl.a. slottets lokaler, tur det med tanke på regnet. Vi shoppade, provsmakade godsaker och fikade. Linnea sov i bärselen nästan hela besöket men hann hälsa på några killingar och alpackor 🙂

Linnea hälsar på djuren
Det var spännande.

Efter julmarknaden åkte vi hem till oss med mina föräldrar och firade min pappa som fyller år imorgon. Vi lagade god mat, drack skumpa och gott vin och spelade spel. Mer om det i ett kommande inlägg 😉

Idag har vi myst hemma och haft besök av både svärföräldrarna och Krilles bror med familj 🙂 Mycket fika med andra ord, hehe.
adventsmys 1
Linnea gungade för första gången och det gillades 🙂

Nu ska jag leta upp någon mysig julfilm på Netflix och bara mysa ner mig i soffan. Hoppas att ni alla har en mysig advent! Kram

Lämna ett svar