Tjejweekend i Köpenhamn

Hej!!

Här ligger jag i soffan och är fortfarande sliten efter helgen. Jag träffade upp 7 av mina bästa vänner, som jag har känt i snart 15 år, i Köpenhamn och firade att vi alla fyller 30 det här året! Vilken lycka att ha så fina vänner 🙂 Vi bor på olika ställen allihopa och ses inte allt för ofta men ändå är det som att tiden har stått stilla när vi ses. Helgen har bestått av skratt, gråt (glädjetårar!), mat, mat, vin, öl och shopping, en perfekt helg med andra ord 🙂 Här kommer en bildkavalkad:
Skumpa i hotellbaren
Skumpa i hotellbaren, vi bodde på Hotel Kong Fredrik. Bra läge mitt i smeten.

Bira på rummet
Här är jag fotograf, ölhäng på ett av rummen 🙂

Kammusslor på Cofoco Huvudrätt på Cofoco Dessert på Cofoco
Tre av rätterna på fredagens grymma restaurang, Cofoco i Vesterbro. Vill sååå gärna ha efterrätten igen, hallonsorbet med någon slags mousse med vit choklad och lakrits, mmm…

Frukost på Hotel Kong Fredrik
Hotellfrukost, helt ok!

Lisa i Köpenhamn
Fina Lisa i sin fina gula regnrock på en fin innegård 🙂

Beau Marché Köpenhamn Croque Monsieur på Beau Marché Linn och LIsa på Beau Marché Beau Marché
Bra och supermysigt lunchhäng på Beau Marché. Croque Monsieur blev mitt val.

Öl i Nyhavn
Öl i Nyhamn

Madklubben Save Water Drink Champagne Fisk med mango och koriander
Lördagens restaurang blev Madklubben som var sjukt populär, dock trevligare häng än mat. Min fisk här ovan var iof god men saknade lite kärlek…

Brudarna i Nyhamn
Den här bilden får avsluta helgen 🙂

Det gick superbra för Krille och Linnea hemma <3 Krille var jätteglad! Hon tog flaskan bra och sov tom bättre än hon gjort senaste tre veckorna. Jag saknade Linnea jättemycket hela tiden och hade svårt att sova första natten. Desto mysigare var det att komma hem till lillan igår igen 🙂

Nu ska jag umgås med min bättre hälft 😉 Kram

Lämna ett svar