Gravid v 37

Hej hopp!

Här mår man inte på topp… Har precis sovit i några timmar pga illamående som har smugit sig på! Både igår och idag har jag varit illamående i omgångar, fy! Jag vet inte om det beror på att bebisen är så stor nu (säkert närmare 3 kg) och fyller ut hela magen, det finns ju ingen plats kvar för mina egna organ! Inatt hade jag jättesvårt att sova pga sura uppstötningar, det kändes som om jag skulle spy hela tiden! Nu har jag iaf köpt Omeprazol, som är långtidsverkande, och hoppas att de hjälper bättre än Novalucol, som inte hjälper något!!
Jag har även träffat sjukgymnasten idag, som jag gör varje vecka. Dock beslutade vi nu att jag inte behöver komma nästa vecka då jag ändå inte tycker att våra träffar ger så mycket, alltså hennes massage och streching gör varken till eller från. Hon i sig är suverän och jag tycker det är bra att hon märker om jag är på rätt väg eller inte, så vi ska ses efter påsk istället. Nu vet jag iaf hur jag ska bete mig i vardagen och undvika att provocera bäckenet så mycket som möjligt.
Ja, nu är vi i v. 37 och enligt 1177 ska bebisen vara fullgången nu! Så hon kan komma ut när som 🙂 Men beräknat är det nästan 4 veckor kvar… känns som en evighet, är verkligen less på att vara gravid nu! Är så osmidig, har så mycket ont och sura uppstötningar som gör att man inte kan sova, jag vill kunna röra på mig, ta en promenad! Livet som gravid är verkligen ingen dans på rosor (för mig)! Nu får du snart komma ut lilla bebisen!!
Gravid v 37 Gravid v 37
Här är jag idag, nyvaken och grann 😉

Ja, vi fick ju en spjälsäng av min svägerska, som de har använt till sina barn men som även hon hade när hon var liten. En riktigt fin retrosäng i Juno-modell. Den blev fixad och bäddad här i veckan:
Spjälsäng retro
Är så nöjd, tycker verkligen att den är superfin! Tanken är att jag ska ha den öppen, utan spjäle på ena sidan mot min säng, så blir det lätt att flytta över bebisen på natten för amning.

Nä, nu får jag väl försöka få i mig något då lunchen uteblev…

Ha en fin torsdag 🙂 Kram

Lämna ett svar