Glad Påsk!!! och gravid v. 38!

Glad Påsk!!

Glad Påsk!
Ursäkta för att jag är så dålig på att uppdatera! En hel vecka sedan sist… Jag har tyvärr inte så mycket energi just nu, så matlagningen blir lidande. Sen är inte mina dagar så intressanta att blogga om heller, då jag mest ligger på sofflocket med min stora mage 🙂
Idag har vi iaf gått in i vecka 38! Nu är hon helt färdigbakad och kan komma ut när som! Ja, det kan ju lika gärna dröja några veckor till men jag hoppas inte för länge! Nu har hon iaf sjunkit ner något i magen, vilket är väldigt skönt, jag slipper nämligen den vidriga halsbrännan jag lidit av ett tag. Tyvärr blir man lite oftare kissnödig istället, problemen flyttar sig nedåt, haha! Jag har även fått lite mer aptit nu när magsäcken fått något mer plats, om det är bra eller dåligt vet jag inte… Jag vill ju inte gå upp en massa nu i slutet.
Jag var hos barnmorskan i tisdags och allt såg bra ut 🙂 Hon sa att jag får säga till om det blir för jobbigt med fogarna om vi ska sätta igång förlossningen tidigare men jag tror att jag försöker härda ut, har ju ändå stått ut med detta i flera månader! Vi ska nog däremot göra en hinnsvepning om ett par veckor (om jag nu inte fött innan dess) och se om det kan hjälpa. Är det någon som har erfarenhet av det? Har det hjälpt?
Så här ser magen ut idag:
Gravid vecka 38 Gravid v 38
Det syns verkligen att det ligger en ca 3 kg bebis där inne 🙂 Ser så mycket fram emot att träffa denna lilla krabat!
Vi har äntligen målat färdigt i bebisrummet och skötbordet är ihopskruvat, nu saknas bara lite inredning till rummet men jag tänkte att vi får ta det efter bebisen är född. Det är ju inte direkt så att skruttan kommer att utnyttja rummet första tiden iaf. Det är skönt att ha det stora jobbet gjort iaf, kan tänka mig att vi inte orkar fixa så mycket när väl lillan är här.
Nä, nu ska jag göra mig en smoothie och snaska lite mer på påskägget 😉 Vilket är ert favoritpåskgodis? Mina absoluta favoriter är dragéägg, ni vet de sega, och Anton Bergs mandelägg.
Ha det bäst! Kram

Lämna ett svar