Gravid v 34

Hej hej!!

Ett väldigt sent inlägg idag! Nu är vi redan inne i vecka 34, veckorna rullar som sagt på, ca 6 veckor kvar. Inte långt nu. Idag har jag varit hos barnmorskan på vanlig koll, allt såg bra ut och bebisen har vänt sig och ligger med huvud nedåt, precis som hon ska 🙂
Vi har varit sista gången av två på profylaxkurs idag också. Vi har gått på Rundosund i Malmö och vi är jättenöjda 🙂 En supertrevlig, behaglig och down to earth barnmorska som håller i kursen. Det kändes inte alls konstigt att sitta och andas ihop med andra par, dessutom handlade det mest om avslappning. Jag har varit så sjukt trött efter båda tillfällena efter massage och avslappning. Jag hoppas nu med hjälp av lite träning att vi ska klara av förlossningen med hjälp av andning och avslappning. Jag känner mig iaf sjukt pepp på att föda barn, haha 🙂 Visst jag förstår att det kommer göra jätteont men jag ser verkligen fram emot upplevelsen och att få möta den lilla varelsen där inne!
Foglossningen blir tyvärr bara värre och värre och det tar verkligen på krafterna att vara så smärtpåverkad hela tiden. Det blev ju som jag skrivit tidigare ännu värre när jag halkade här om dagen… Hoppas bara inte det blir värre än detta, då vet jag inte vad jag ska göra! Igår kväll var vi tvungna att åka till IKEA, då fick Krille köra runt mig i en lånerullstol. Det var faktiskt väldigt skönt att slippa gå runt hela varuhuset!
Imorgon bitti ska det komma en arbetsterapeut hem till oss och förse mig med lite hjälpmedel, bl.a. glidlakan och en grepptång! Hoppas det kan hjälpa mig något.
Ja, det blev ett långt inlägg… här kommer ett par bilder på mig och magen denna veckan:
Gravid v 34 Gravid vecka 34
Fick Krille att fota mig men bilderna blev tyvärr lite mörka… I bakgrunden skymtar ni en av våra nya soffor, vi har nämligen köpt två chesterfieldsoffor i grått velortyg samt ett nytt soffbord från OX denmarq i vit marmor. Jag får ta bättre bilder på vardagsrummet sen när vi har fått i ordning lite bättre 🙂

Nä, nu måste jag gå och lägga mig! Är helt slutkörd… Puss och go´natt!!

Lämna ett svar