Ge mig mat!!

Hej!!

Sorry för dåligt uppdaterande här… I helgen har vi varit upptagna med min familj som har varit här hos oss 🙂 Vi hade en jättemysig helg med mycket soffhäng. Jag trodde att jag skulle vara helt färdig efter helgen men fogarna klarade sig bra tack vare att alla hjälpte till med matlagning och plockning 🙂

Tyvärr så råkade jag halka igår så det kändes som om symfysen (den främre fogen) drogs isär några cm!! Så idag har jag ännu mer ont 🙁 Vi fick nämligen problem med vår vägghängda toalett igår kväll, den stod och rann och helt plötsligt efter lite pill sprutade det vatten överallt!! Som tur är löste sig allt, dock med hjälp av Krilles kompis och pappa. De var kvar till efter tolv stackarna! Det är verkligen tur att man har vänner och familj som kan hjälpa till när det krisar 🙂 Men nu vet vi (eller snarare Krille) precis hur toaletten fungerar om det skulle hända igen 🙂

Det lagas ju tråkigt nog väldigt lite spännande mat i den här familjen nu… Jag orkar tyvärr inte stå så länge och dona i köket 🙁 Nu vill jag helst bara bli serverad mat, t.ex. som den här hamburgaren med ananas som vi fick hos Ola och Helena för några helger sedan…mmm! Den hade jag inte sagt nej till just nu! Jag älskar ananas!
Hemmagjord hamburgare

Idag ska jag vila (som alla andra dagar…) så att jag orkar med profylaxkursen vi ska gå på ikväll! Vi har bokat in oss på Rundosund i Malmö. Den är uppdelad på två omgångar, ikväll och på torsdag. Jag vet inte hur det känns att sitta och andas ihop med andra par men det får vi väl se när vi är där! Alla verktyg som kan underlätta förlossningen är väl bra 🙂 Jag får återkomma med en recension när kursen är avslutad.

Nä, nu måste jag gå och rota i kylskåpet efter någonting att äta… Om ingen kan komma hit och laga mat till mig?! 🙂

Lämna ett svar