Gravid v 33

Hej!!!

Det känns som om jag skriver om gravidveckorna här varje dag, det går verkligen snabbt mellan veckorna! Idag har vi gått in i vecka 33 och bebisen väger runt 2 kg, hur många smörpaket är det? 😉 Jag mår inte direkt annorlunda än jag gjorde förra veckan, foglossningen spökar fortfarande och inte blir den bättre tyvärr. Jag börjar även få ont i axlar och nacke av allt soffliggande… Jag måste försöka ta mig till gymmet någon dag så att jag iaf får röra på överkroppen, har dock varit så slut i bäckenet senaste två veckorna att jag inte alls har känt för att gå dit. Jag börjar bli riktigt less på detta nu! Har så svårt att bara ta det lugnt, vill ju göra någon nytta men så fort jag anstränger mig så straffas det sen. Kanske tråkigt att bara läsa om gnäll men jag är ändå lycklig varje dag att jag har en liten livlig bebis i magen som vi snart ska få träffa 🙂
Så här ser jag och bulan ut denna veckan:
Gravidmage v 33 Gravis v 33
Ni får foton utan ansikte, då jag ser ut som ett osminkat spöke idag…

Vi har börjat inhandla lite grejer till lillans ankomst, bl.a. lite kläder och ett babynest:
Bebiskläder Babynest Bonni and Bo
Väldigt mycket rosa som ni ser, det är väldigt svårt att låta bli 🙂 Tänk om det kommer ut en pojke! Ja, då får vi väl ge bort kläderna till kusinen som kommer två månader senare. Kläderna är både presenter och egeninköpta från bl.a. Next, Livly, Ralph Lauren, Newbie m.m. Babynestet kommer från Bonni and Bo.
Vi har även fått begagnade kläder från min bror och jag vet att det kommer en leverans med en hel del grejer från min andra bror imorgon, bl.a. en superfin spjälsäng 🙂 Magnus med familj kommer nämligen på besök denna helgen! Det ska bli så mysigt att ha dem här och de är inställda på en lugn helg med TV-spel och film, finns inte så mycket annat att göra med en handikappad och höggravid 😉

Ha det bra så länge!! Kram

Lämna ett svar