Halv åtta hos Olivia

Hej vänner!

Idag är ingen mindre än min sambos födelsedag! Grattis älskling!! Han fyller 29 år! Han har fortfarande ett år kvar i 20-årsåldern medan en annan snart går in i 30… Imorse väckte jag honom med frukost på sängen och paket, ikväll kommer hans familj och vi ska ha en enkel middag med chili con carne och tårta. Återkommer med recept på det 🙂
Igår var det Olivias tur att hålla i Halv åtta hos mig, hon bjöd på supergod mat! Vi hade jättetrevligt som vanligt och det var extra roligt att träffa kollegorna nu när man bara sitter hemma hela dagarna. Jag har efterlyst recepten men ni får stå ut med bilder så länge 😉
Fördrink
Fördrinken som bla innehöll ginger ale och grenadin, väldigt läskande och god!

Varmrätt
Varmrätten bestod av baconlindad kyckling, potatis fylld med västerbottenost och crème fraîche(mums!), en jättegod sås och sallad.

Tårta Tårtbit
Efterrätten var en läcker tårta med apelsin och dulce de leche-grädde!

Återkommer som sagt med recepten!

Trots att jag ändå satt mjukt i Olivias soffa halva kvällen så var jag helt förstörd när jag kom hem igår kväll. Det är så tråkigt att jag är så känslig i bäckenet. Det var samma sak i lördags när vi hälsade på vänner, då kunde jag inte sova på hela natten efter det. Tur att jag har TENS-apparaten, den har gått varm idag kan jag lova 🙂

Ha en superbra dag! Kram

Lämna ett svar