Gravid v 27

Hej!!

Här ligger jag i sängen på Clarion hotell i Örebro efter en intensiv skoldag. Nu ömmar fogarna rejält 🙁 Det är iaf sista omgången vi behöver åka upp hit för kursen, så det är skönt. Jag har en kudde med mig som jag sitter på under föreläsningarna, undra vad mina kursare tror… haha. Det syns ju iaf att jag är gravid nu, magen är rätt så stor! Vecka 27 idag och nu väger hon ca 1 kg, som två smörpaket! Hon busar på ordentligt där inne 🙂 Tyvärr har jag haft väldigt svårt att sova här på hotellet och jag kände mig även smått illamående igår, jag vet inte om det beror på sängarna eller graviditetshormoner men det ska iaf bli skönt att komma hem imorgon 🙂 Men mest tror jag det beror på att jag har så svårt att sova utan Krille 🙂 Annars inget nytt på graviditetsfronten tror jag…

Gravid v 27 Gravid vecka 27

Äter gör vi ju också här i Örebro! Första kvällen provade vi hotellets restaurang Kitchen & Table som har Marcus Samuelssons kök. Det smakade riktigt bra! Jag åt en Caesarsallad med jerk chicken täckt med mangosalsa, en annorlunda variant. Innan maten fick vi hans berömda cornbread. Ja, ni får stå ut med mobilbilder…
Kitchen & Table

Igår kväll åt vi på Texas Longhorn, vilket var ok men inte så speciellt.. Dokumenterade tyvärr inte min hamburgare då den såg ut som vilken som… Vi får se vad det blir ikväll, kanske sushi!

Frukosten är ju alltid det bästa med att bo på hotell, man äter ju så att man storknar!!
Hotellfrukost Clarion
Både ägg, croissant, yoghurt, bröd, pannkakor och frukt! 

Nä, nu ska jag gå ner i baren och ta en drink (alkoholfri för mig) med tjejerna innan vi äter middag 🙂 Ha det fint! Kram

Lämna ett svar