Juldagen

Hallå i stugorna!

Igår firade vi jul en gång till bl.a. med en massa mat! I Krilles familj är traditionen att äta julsoppa förutom den vanliga julmaten och julgröten. Har ni några speciella mattraditioner i juletid?
Julsoppa
Julsoppan består av frikadeller, klimp, morötter och persilja i en smakrik buljong.

I min familj brukar vi äta kalkon med alla dess tillbehör på annandagen. I helgen ska vi upp till Stockholm och hälsa på min bror Robert med familj, mamma och pappa är också där, så jag hoppas på en kalkonmiddag i storstaden 🙂

Förutom att äta spelade vi även julklappsspelet, vilket vi vuxna alltid gör i Krilles familj istället för att köpa en massa julklappar till varandra. Det är hetsigt och stressigt och väldigt kul! Särskilt roligt är det när man får flest paket 😉 Jag hovade in hela fem paket i år! Detta innehöll mina och Krilles klappar:
Julklappsspel
Ficklampa med batterier, vantar, julkaffe, te, tesil, marschallhållare, duschkräm och deo samt en paradisask.

Idag är jag helt slut då jag inte kom i säng förrän ca 02-02:30 igår… inte så lätt för en havande kvinna! Så idag ska jag vila innan det är dags att bege sig mot flyget till Stockholm.

Hoppas ni har/har haft en riktigt mysig jul! Kram

Lämna ett svar