Gravid v 24

God fortsättning!

Här kör vi julafton nr 2 idag då inte Ola, Helena och Maja (Krilles bror med familj) var med igår. Dagen till ära har det snöat och solen skiner!! Igår hade vi ju 6 plusgrader och regn, inte lika christmas spirit-y… På schemat idag är det mer matintag och julklappsspel som gäller:) Jag älskar julklappsspelet, det är ju så hetsigt och stressigt 😉 Alla blir ju helt galna! Får visa mina fynd sen, om jag nu lyckas få några…

Idag har vi även gått in i vecka 24! Nu finns det en liten chans att snorpan kan överleva utanför magen, vilket känns betryggande om något skulle hända. Jag mår fortfarande som innan, lite mer foglossningsbesvär då framfogen även börjar märkas av mer 🙁 Jag spenderar alltså mycket tid i soffan, vilket iof är skönt men också lite tråkigt! Idag hade jag inte sagt nej till en långpromenad i det vackra vädret men jag får spara dem till våren/sommaren istället och då jäklar ska det promeneras!

Gravid v 24
Dagens gravidbild fick bli framför vår gran 🙂

Är det några fler gravida där ute? Hur mår ni och hur långt gångna är ni? Det är ju roligt att följas åt!

Massa julkramar!!

Lämna ett svar