”Halv åtta hos mig”-middag hos mig :)

God morgon! Lucia idag!
Jag satte klockan på 7:00, smög upp, tände ljus och tittade på luciafirandet på TV. En riktigt mysig morgon 🙂
Luciamorgon

Ja, iaf så hade ju jag ”Halv åtta hos mig” -middag i tisdags med mina kollegor. Supertrevligt som alltid 🙂 Jag gjorde det så enkelt som möjligt för mig, då jag inte kan stå allt för länge i köket numera. Jag glömde ju att fota det mesta tyvärr… får skylla på min förvirrade gravidhjärna… När de kom fick de iaf en slags varm äppeldryck, där jag värmt god äppeljuice ihop med bl.a. kanel, stjärnanis, nejlikor och ingefära, till det fick de baconinlindade dadlar (så gott!). Sedan bjöd jag på Carnitas, långkokt fläskkarré i Coca-Cola och en polkagristårta i efterrätt (klicka på länkarna för att få recepten).
Polkagristårta
Den goda polkagristårtan med chokladsås!
"Halv åtta- gänget"
Hela matlagningsgänget 🙂

Nä, nu ska jag gå och väcka mannen så att vi får något gjort idag 😉 Hoppas ni får en fin Lucia!! Kram

Lämna ett svar