Gravid v 22

Hej!!
Nu har vi gått in i v. 22 och jag känner fullt med sparkar 🙂 Krille har även lyckats känna någon utanpå men det är rätt så svårt ännu. Magen växer verkligen! Känner mig större och större nästan varje dag! Foglossningen blir tyvärr inte bättre, snarare sämre 🙁 Igår fick jag tom stanna hemma från jobbet för att jag hade så fruktansvärt ont, usch, hur ska detta sluta?! Hoppas jag slipper rullstol… Det var väl antagligen för att jag överansträngde mig i tisdags då det var min tur att ha ”Halv åtta hos mig”, så nu får det tyvärr vara slut på middagsbjudningar ett tag 🙁 Iaf utan Krilles hjälp… Jag som älskar att ha middagar!! Annars mår jag toppen, inga andra gravidkrämpor!
Här kommer lite bilder på tjockisen också 😉

Gravid v.22
Gravid v 22
Jag har även varit hos frissan, så nu är jag aningen mörkare vilket jag trivs super med 🙂

Jag återkommer förresten med menyn från ”Halv åtta hos mig”-middagen vi hade här i tisdags. Ha en fortsatt skön kväll! Kram

Lämna ett svar