Middag på VED i Lund

Hallå!
Här är en som är nyvaken efter min eftermiddagslur 🙂 Så skönt det är att vila en stund efter jobbet nu när man är preggo, sömnbehovet verkar aldrig avta. Nu ska jag snart bege mig till gymmet ihop med mina kryckor, haha, får se hur många blickar man får denna gången 😉 Jag känner mig inte så snygg i tighta träningskläder för tillfället… Undra om folk tror att man är lätt överviktig eller om jag faktiskt ser gravid ut? Ja, ja…
I onsdags var jag ute med ett helt gäng kollegor och åt middag på VED här i Lund, de kör också på mellanrätter precis som många andra restauranger nu för tiden. Jag åt kökets val som bestod av tre varma rätter och en dessert. Förrätten och efterrätten var jättegod men de andra två mellanrätterna var lite tråkiga, de hade inte så mycket smak. Jag tycker ofta det är så när man är ute och äter, att förrätt och efterrätt är godast! Är det bara jag som tycker det? Det känns som om det läggs lite mer kärlek i de rätterna!? Nu får ni stå ut med iphonebilder igen…

Palsternackssoppa
Den mumsiga palsternacksoppan med rökt cheddarost, palsternackschips, tomat och dill.

Torsk med spetskål
En något smaklös torsk med spetskål, rostad vitlök och örtcrisp

Griskind
Teryakiglacerad griskind med pak choy och rostad mandel som visserligen var som smör för att den var så mör, kändes i min smak också lite tråkig tyvärr…

Pannacotta med apelsingratiné
Avslutningsvis fick vi pannacotta med shezchuanpeppar, apelsingratiné samt lime och ingefärsflarn. Supergod och fräsch med apelsingratinén (som sorbé) på toppen. Jag kände dock inte av någon pepparsmak men är lika glad för det 🙂

Nä, nu ska jag bege mig till gymmet och sen ska vi hem till mamma och pappa och äta ostfondue!! Wohhoo, ÄLSKAR ostfondue, som den sanna ostälskare jag är 🙂 Ha en skön fredag! Kram

Lämna ett svar