Gravid v. 21

Hej alla glada!
Jag tänkte att jag kan försöka uppdatera er med min graviditet här varje vecka, så ni får följa med i utvecklingen 🙂 Idag går vi in i vecka 21, eller 20+0 som det också heter, ni som inte alls är insatta i veckor så har 4,5 månad passerat. Jag är iaf precis halvvägs! Galet att tiden går så snabbt. Jag mår superbra förutom foglossningen som jag tom fått kryckor för, bläää! Jag klarar inte av att sitta, stå eller gå för länge. Så det blir mycket soffläge för min del… Det finns tyvärr inte så mycket att göra mor foglossning men jag har ett bäckenbälte, jag använder kryckor så mycket jag kan och tränar enligt träningsprogram från sjukgymnast. Det kändes lite märkligt att gå till gymmet med kryckor… Jag har även provat akupunktur men det hjälpte tyvärr inte. Jag känner mig ändå glad och positiv, det kommer ju förhoppningsvis något gott ut 🙂
Jag försökte fota mig med magen igår i vår skitiga badrumsspegel, inte det lättaste men här är några bilder på kulan:

Gravidmage v. 21 Gravid v 21 Gravid v. 21
Lite tjock har jag blivit! Har nog gått upp ca 6-7 kg redan, jag vet inte vad som är normalt… allt sitter tyvärr inte på magen 🙁

Idag ska jag äntligen till frissan! Jag har inte varit där sen början på sommaren tror jag! En helrenovering ska göras och det behövs verkligen med min dm-långa utväxt…

Hoppas ni får en fin torsdag! Kram

2 svar på ”Gravid v. 21”

  1. Lotta Jonälven skriver: Svara

    Jag tyckte att det var något när jag hastigt mötte dig idag! Frissan så klart. Så fint! Jag vet hur det är med foglossning. Men det kommer något gott ur detta elände. Kram på dig Cissi!// Lotta

    1. Oh, tack! ja, man få se framåt 🙂 Kram

Lämna ett svar