Snygg frukost ;)

God morgon! Jag njuter av mina långa frukostar här hemma 🙂 Det bästa med att vara ledig 😉 Över natten gjorde jag chiapudding som jag delat med mig recept av tidigare och i morse varvade jag den med fil. En snygg frukost tycker jag att det blev, såklart god också! Finncrisp sesam med ost och gurka till.
Chiapudding varvat med fil
Chiapudding varvat med fil, 2p

2 msk chiafrön
1,5 dl mjölk (osötad mandelmjölk eller vanlig mjölk)
en nypa vaniljpulver
fil
hallon
kokos
valnötter
1 tsk honung

Blanda chiafrön, mjölk och vaniljpulver i ett glas, gärna kvällen innan (tar några timmar i kylen att bli färdig). För att få den så jämn som möjligt utan klumpar får du röra en stund tills fröna börjar svälla, dock inte nödvändigt. Klä glaset med plastfolie och ställ in i kylen. När den är färdig äter du den som den är eller varvar med lika mycket fil i ett glas. Toppa med lite honung, kokos, hallon och valnötter.

Idag ska jag nog försöka träna 🙂 Känner mig pigg i kroppen men har lite kli i halsen kvar, det får bli ett lugnt pass i gymmet… Har dock svårt att ta det lugnt, haha… Jag måste bara komma igång igen, känns som om kroppen förfaller, gaahhhaaa!
Förresten ni vet att jag även finns på Instagram va?? MATDELIKAT heter jag där 🙂 Ha en fin dag mina vänner <3

Lämna ett svar