Sallad med grillad ananas och halloumi

Hej! Vilken skön dag jag har haft! Har solat i bikini för första gången i år 🙂 Det här vädret får gärna hålla i sig. Eftersom det är så varmt och soligt blir jag så sugen på sallad, så jag gjorde en halloumisallad igen. Den här gången med grillad (ehm..stekt) ananas och vilken fullträff! Så gott!! I sommar tänker jag mig spett med ananas och halloumi på grillen, idag blev det dock lite fusk i stekpannan 😉
Sallad med grillad ananas och halloumi

Sallad med ananas och halloumi, 2p

1 pkt blandad bladsallad
4 skivor färsk ananas
1 pkt halloumi
ett halvt granatäpple
olivolja
svartpeppar

Skölj salladen. Värm grillen eller stekpannan. Grilla eller stek ananas samt halloumi tills de får fin färg och lägg dem sedan på en salladsbädd på ett fat. Ringla över olivolja. Banka ur granatäpplekärnorna och strö dem över, dra några varv med svartpepparkvarnen. Ät genast 🙂

Prova nu detta! Kram

Lämna ett svar