Goda presenter

God morgon!! Solen fortsätter att gömma sig… är det bara för att jag har blivit frisk nu?! Snälla vädergudar jag behöver soool! Det får väl bli ännu en dag inomhus, kanske passar bra då min sambo nog är lite tröttare än mig 😉 Igår var vi nämligen på 30-årskalas hos fina Kristel. Hon hade dukat upp ett riktigt kalasbord:
Kalasbord
Vi hade jättekul! Jag mår tack och lov bra idag då jag tog det rätt så lugnt.

Innan vi begav oss till festen kom Krilles bror Ola och hans fru Helena hit och vi festade loss med sushi och ostbricka. Både osten och det fina stora fatet(se nedan) kom Ola och Helena med, så fin familj man har 🙂 Älskar presenter!! Hihi. Även ett stort tack till Henke och Jill  <3
Rabarbersirap
Till ostbrickan hade vi den här rabarbersirapen som familjen Björk inhandlade i Åre när de var där på skidsemester. Den var riktigt god ihop med osten!! Lite kladdigt blev det dock, men det lever man med när det smakar så gott 🙂
Ostbricka
Det fina fatet är i samma serie som våra mattallrikar från Mateus. Tjusigt värre!

Lämna ett svar