Vi ska bli med HUS!!!

Jag har ju inte skrikit ut det tidigare, men nu gör jag det eftersom allt är klart! Vi har köpt hus!! Det ska bli så kul och samtidigt lite skrämmande… från en liten 3:a till ett helt hus… men det går förhoppningsvis bra 🙂 Går det åt skogen och vi inte gillar det, så får vi väl sälja då, haha! Alla andra fixar det ju, så varför skulle inte vi?! Det är inte världens största hus och trädgård, utan ett lagom radhus här i Lund med en liten trädgård, precis som vi vill ha det 🙂 Det bästa är att vi får flytta in redan i sommar så att vi (förhoppningsvis) kan utnyttja trädgården med grillning, solning och utforskning av rabatternas utbud 🙂 Jag ser framför mig hur vi sitter under paviljongen (ja, vi ska ha en sån) in på småtimmarna och äter god mat, dricker vin och spelar spel… Åh! NU vill jag bli frisk och ha sommar!!!
Nu måste vi införskaffa oss en hel del möbler för att fylla upp huset, så jag har bl.a. kollat en del på auktioner, där verkar man ju kunna göra en hel del fynd! Jag älskar att blanda gammalt och nytt, som t.ex. vårt vita ”nya” matbord ihop med gamla udda stolar:

Matplats gammalt och nytt

Jag hoppas det fungerar även i huset sen. Hur ser det ut hemma hos er? Gillar ni både gammalt och nytt? Dela med er! Jag behöver inspiration! Nu måste jag fortsätta vila mig lite. Kram på er!

2 svar på ”Vi ska bli med HUS!!!”

  1. STORT GRATTIS till hus! Så himla roligt för er! Lycka till!

    1. matdelikat skriver: Svara

      Tack vännen! Kram

Lämna ett svar