Jag ser ljuset i tunneln :)

God morgon! Äntligen börjar jag se ljuset i tunneln av den här förbaskade sjukdomen! Jag mår fortfarande inte fantastiskt men jag mår lite bättre, vilket gör att jag vågar hoppas att det finns ett slut på den här, ursäkta, SKITEN! Jag vill bara ut i solen och få fräkniga kinder, träna och känna mig sund, jobba som en normal människa och bara leva som vanligt! Man uppskattar verkligen det ”vanliga” när man är sjuk. Men vem är jag att gnälla när det finns så många med mycket större problem där ute?!
Jag är ledsen att jag inte har några smarriga recept att bjuda på 🙁 Ni får stå ut med en bild på min frukost så länge 🙂

Frukost
Mjukmacka(som vi säger i Norrland), apelsin och en kopp te 🙂

2 svar på ”Jag ser ljuset i tunneln :)”

  1. Jag har följt dig ett tag nu o blir inspirerad av dina recept. Tittar in till dig en sväng varje dag. Nu ligger jag till sängs med feber, ont i kroppen o snuva. Känns det igen? Ser att du är på bättringsvägen, så det finns hopp! Krya på dig, kram

    1. matdelikat skriver: Svara

      Åh! Vad roligt att du gillar min sida 🙂 tråkigt att du också är sjuk, låter som samma som mig, jag misstänker influensa! Som tur är blir man bättre 🙂 Jag hoppas jag kan fortsätta inspirera snart, tack för din fina kommentar, det värmer! Kram

Lämna ett svar