Glass- och feberfrossa….

Hej! Inte en tillstymmelse till förbättring här 🙁 Svettas och fryser om vart annat och det värker överallt… Det är helt galet, ena stunden håller jag på att brinna upp och svettas som en gnu för att i nästa stund halvt frysa ihjäl! Tur att jag har en fin och omtänksam sambo som tar hand om mig <3 Tack älskling! Han försöker föda mig med både mat och glass, lättast är det med glassen då den kyler gott i halsen 🙂 Jag fick Ben & Jerry´s som jag nog inte ätit på flera år… men det var lika gott som jag minns det! Blondie Brownie provade vi. Kan ju inte bli fel när man blandar glass, kakbitar och kolasås!!! Tycker dock att den ljusa glassen kunde haft några fler kakbitar i sig… fick typ en lite kakbit i min skål… Vilken är eran Ben & Jerry´s favorit?? Eller vet ni någon annan glassort som är god?
Glass

Ben & Jerry´s glass

Hoppas er söndag är lite bättre 🙂

2 svar på ”Glass- och feberfrossa….”

  1. Hoppas du mår lite bättre nu 1 april!!

    1. matdelikat skriver: Svara

      Tack kära mor 🙂

Lämna ett svar