Egen vaniljlatte

God morgon! Jag är ledig idag 🙂 Så jag sitter i soffan och kollar nyhetsmorgon och sippar latte, inte alls dumt 😉 Gjorde en enkel hemmavariant. Jag dammade av min gamla mjölkskummare (en liten elektrisk minivisp) och kokte lite extra starkt kaffe, den ska ju egentligen innehålla espresso…

Egen vaniljlatte

Matdelikats hemma-Vaniljlatte, 1p

1 del starkt bryggkaffe, ca 1 dl
2 delar vispad varm mjölk (godare desto fetare mjölk), ca 2 dl
1/2 tsk vaniljarom
lite kakao

Häll kaffet i ett stort glas och tillsätt vaniljaromen, häll på den varma vispade mjölken. Pudra över lite kakao.

Snart ska jag in till Malmö och träffa min fina vän Erica som jag inte har träffat på ett helt år!! Hon har bott i Kanada och är nu tillbaka 🙂 Det ska bli så mysig att ses! Vi hörs senare <3

Lämna ett svar