Söndagsutflykt till Ordrupsgaard

Snart är denna helgen också slut… men jag har haft ett bra avslut på helgen. Jag åkte nämligen iväg på en spontantripp med mina föräldrar till Ordrupsgaard, ett konstmuseum utanför Köpenhamn. Där var bl.a. en utställning med van Gogh,  Gauguin och Bernard. Vi kollade även in deras permanenta utställning som ligger i ett jättevackert gammalt hus. Självklart besökte vi deras café också 🙂 Det är första gången jag var där, vi brukar alltid åka till Louisiana men detta var också jättetrevligt, så jag rekommenderar det starkt till alla konstintresserade där ute!

Ordrupsgaard

 

Ordrupgaard
Häftig ”vinterträdgård” mitt i huset

Spegelinstallation
Jag vid en spegelinstallation i trädgården

Smörrebröd med blomkål
Vegetariskt smörrebröd med blomkål på tre olika sett

Smörrebröd med brie
Smörrebröd med brie och persika. Visst är de vackra!?

Nu ska jag ha söndagsmys med min fina sambo 🙂 Ha det gott! Kram

Lämna ett svar