God morgon! Idag fyller jag år och jag älskar att fylla år, haha! Blir som ett barn på nytt 🙂 Jag fick tårta och paket av sambon i sängen, så det blev tårta till frukost. Min favorittårta som han gör varje år <3 Nötbotten med smörkräm, lite grädde och vindruvor mmm… Den kallas nog för Oskar II-tårta men jag döper nog om den till Krilletårta!

Födelsedagstårta Oskar II tårta

Får återkomma med receptet! Kram

Print Friendly, PDF & Email
Tårta till frukost 🙂

Inläggsnavigering


2 reaktioner till “Tårta till frukost :)

  1. Stort GRATTIS! Födelsedagar är bäst! 🙂 hoppas du får en jättemysig dag! Kram

    Ps. Den tårtan hade mamma i sitt café förr och det var den populäraste dom hade. Gick alltid som smör i solsken! 🙂 mums

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + 13 =