Fredags-Söndag…

God morgon!! Här sitter jag med kaffe och är redo att snart bege mig till sista jobbpasset innan jag tar ”helg”. Imorgon, på min ”lördag”, planerar jag att laga Osso Buco, vilket jag har varit sugen på att laga en tid. Planen var faktiskt att jag skulle ha lagat det redan i torsdags, jag gick och handlade alla ingredienser men när jag skulle ställa ner påsarna i trapphuset för att låsa upp dörren till lägenheten råkade jag krossa vinflaskan!! Så surt, klantigt värre! Sen orkade jag inte gå tillbaka till systemet, så jag bestämde mig för att laga till maten i morgon istället 🙂
Förra söndagen var jag ju på dessertkurs hos Jan Hedh, då passade jag på att köpa hans bok Tårtor. Boken är helt fantastiskt och man vill baka och äta varenda tårta!
Tårtor Jan Hedh
Jag fick även en personlig hälsning:
Personlig hälsning

Under kursen åt vi faktiskt något annat än bara sötsaker, vi fick jättegoda smörrebröd:
Smörrebröd

Nä, nu måste jag fixa iordning mig. Hoppas ni får en bra söndag 🙂

Lämna ett svar