Snuvad på lucia… men en mysig tredje advent på Övedskloster

Trevlig tredje advent! Nu är det verkligen inte långt till jul. Jag hade ju tänkt infinna mig i julstämning denna helgen med glöggfest, luciafirande, julbak m.m. men fick jag det tror ni? Nej! Jag fick istället magsjuka! Fy!!! Idag är jag iaf någorlunda återställd, tack och lov. Nu är det bara sambon som går och väntar på att det ska slå honom, vilket vi verkligen inte får hoppas. Vi fick iaf lite revansch idag genom att åka på julmarknad på Övedskloster. Det var supermysigt. Marknaden höll dessutom till inomhus i en lada, vilket passade ypperligt i det lite ruggiga och duggande vädret 🙂 Trött som jag var/är glömde jag min kamera så det är tyvärr mobilbilder ni får se…Övedskloster julmarknad ladan

I ladan

Jul i stallet

 

Eldar Mysig ingång Saffransvåffla och varm choklad

 

Efter lite shopping och provsmakning gick vi in i det mysiga, varma caféet och åt saffransvåffla samt varm choklad 🙂

Nu har vi lagat lasagne och jag hoppas jag kan äta lite, min aptit är fortfarande inte på topp :/

Kram

 

Lämna ett svar