ännu mer Chicago…

USA är ju känt för sina stora portioner och de fick vi verkligen uppleva på resan. Vi åt en ”klassisk” amerikansk frukost på en diner en morgon:

Amerikansk frukost

Ser det aptitligt ut? Inte särskilt… Men, med lite sirap och smör till så blir det ju jättegott!…?

En annan STOR matupplevelse fick vi på Weber Grill. Där fick vi en 450 g! stor köttbit med en stor hummerstjärt till. Helt galet, ingen orkade äta upp, de flesta åt kanske en tredjedel av köttet. Det känns ju fruktansvärt att de sen slänger så mycket mat. Det var ju trots allt väldigt gott, men jag hade mått bättre om de minskat på portionerna!

450 g kött

Det syns knappt på bild hur stor köttbiten var.

Förutom att äta av otroligt stora portioner så var vi även bjudna på en jazzklubb som heter Andy´s Jazz Club. Det var faktiskt riktigt trevligt, trots att jag inte är något stort fan av jazz, så är det ju alltid häftigt med livemusik och musikerna var superduktiga. Jag tänkte lite på Sex & The City när Carry blir kär i en Jazzsnubbe, dock fanns det ingen heting i denna ensemble 🙂

Andy´s Jazz Andy´s Jazz

 

Vi han även med att titta på lite konst på Art Institute:

Art Institute Chicago

 

Vi besökte även en liten julmarknad med det största utbudet av ”julkulor” jag sett!

Julmarknad Chicago Stor julgran Chicago Julmarknad Chicago Julkula sexy nurse

Bland alla tusen olika ”julkulor” hittade jag dessa (ovan). Ville köpa en ”sexy nurse”, men de kostade lite väl mycket för en plojgrej!

Ska man bara göra en sak i Chicago så rekommenderar jag att ta en drink på 96:e våningen i Hancock buildning! Så häftig utsikt!

Utsikt från Hancock building Hancock building belini Hancock building

Jag och några av mina kollegor näst sista kvällen 🙂

Ja, det var lite av vad vi hittat på under resan. Jag sparar bilder och information om mässan till jobbet, tror inte att det är så intressant för er 😉

Ett svar på ”ännu mer Chicago…”

  1. Hej Cissi,
    Det var kul att läsa om Chicago och titta på fantastiska bilder, jag ser fram emot att höra mer!
    //Dervla

Lämna ett svar