More of Chicago…

God morgon! Ni kanske vill se lite mer från Chicago!?  Vi hade turen att få följa med till häftiga restauranger och klubbar, här är några av dem:

Italiensk dessert

Första kvällen var vi på en Italiensk restaurang: Carmine´s. Där åt vi en riktig italiensk middag med bl.a. bruschetta, calamari, pasta och kött… jag tror vi kom upp i 7 olika rätter! Mätta blev vi iaf! Maten höjer jag tyvärr inte till skyarna men den var helt ok 🙂 Bilden ovan är desserttallriken (som vi delade på), den bruna kakan som bestod av någon slags chokladmousse var riktigt mumsig!

Marina city

Andra kvällen besökte vi en restaurang som låg i botten av Marina City eller majskolvarna som vi kallar dem. Smith & Wollensky heter restaurangen.

IMG_9141

Vi satt vid ett bord med fantastisk utsikt över Chicago River 🙂

Smith & Wollensky brioche Smith & Wollensky filé mignon Smith & Wollensky kokoskaka

En del av maten vi åt. Till förrätt åt vi en räksoppa som var supergod men fick tyvärr ingen tilltalande bild på den, så ni får inbilla er 😉 Från toppen: Brioche, perfekt stekt filé mignon, kokoskaka.

Buddy Guy pizza och öl

Kväll tre besökte vi en bluesklubb: Buddy Guy´s Legends. Där fick vi prova olika lokala ölsorter samt äta äkta Chicago-pizza.

Buddy Guy

Vi lyssnade så klart på musiken också

Buddy Guy biljard

En trappa upp fanns biljardbord som vi provade och det gick bättre för vissa ;p

more to come…

Lämna ett svar