Maddes exotiska fläskfilé

Här ligger jag helt utslagen för att det är måndag? Håller nog på att bli förkyld eller nått, har ingen energi alls 🙁 Men för att pigga upp ska jag dela med mig av receptet på den exotiska fläskfilén som Madde bjöd på i lördags. Den är försvinnande god!!!

DSC_2334

 

Maddes exotiska fläskfilé, ca 4p:

ca 500 g fläskfilé
1 pkt bacon
1 burk konserverade mandarinklyftor
3 dl vispgrädde
3 msk mango chutney
3 tsk curry
1 vitlöksklyfta
salt och peppar

Sätt ugnen på 175 grader. Ansa fläskfilén och skär i skivor, salta och peppra. Stek i lite smör tills de får färg. Lägg i en ugnsfast form. Dela baconet i mindre bitar och stek knaprigt. Lägg i mandarinklyftorna utan spad. Blanda grädde, mango chutney, curry, vitlök och lite salt, häll över blandning i ugnsformen. Strö över baconet. Ställ in i ugnen i ca 20 minuter. Servera med ris och sallad.

Denna vackra sallad hade Fredrik gjort:
DSC_2333

 

 

Lämna ett svar