Hemma igen…

Nu är jag hemma igen efter en mysig helg i Karlskrona. Igår efter stan gick vi på en promenad runt om Karlskronas öar. Där är verkligen superfint och jag kan tänka mig att där är ännu mysigare sommartid

Vass Madde Karlskrona Karlskrona 1 Cissi på promenad Karlskrona Svan Madde

Cissi och Madde

 

Efter promenaden gick vi hem och drack vin och snoffsade till oss för en middag på stan. Vi åt fondue på 2 rum och kök. Fondue känns riktigt passande nu på hösten och jag gillar att man sitter länge och plockar med maten, särskilt när man har trevligt sällskap 😉 Bästa sättet att umgås är väl ändå runt matbordet!

Fondue 2 rum och kök

 

Tack älskade Madde för en riktigt mysig och trevlig helg!!

Nu blir det mys i soffan framför TV:n med min gubbe ;p

2 svar på ”Hemma igen…”

  1. Gubbe!? :p

  2. Tack själv kära vän, kom snart igen!! <3

Lämna ett svar