Fredagskväll i Torna-Hällestad

I fredags var jag och några till hembjudna till min kollega Ann-Charlotte på middag. Eftersom det var flera av oss som inte varit där tidigare så började vi med en promenad för att kolla in Torna-Hällestads nejder. Där finns en riktig trollskog bestående av vackra vresbokar:

DSC_2283 DSC_2282 DSC_2279 DSC_2288

 

Efter promenaden blev vi bjudna på en jättegod middag bestående av köttfärsgryta som kokt länge ihop med kryddor och rödvin, till det en god sallad med melon, feta och valnötter:

DSC_2291

 

Det blev extra gott med baconströssel och riven parmesan på toppen! Jag ska ordna recept så jag kan dela det med er, för det här vill jag gärna äta fler gånger!

 

DSC_2297

Värdinnan och Kerstin i förgrunden som förbereder efterrätten

 

DSC_2304

 

Kerstins efterrätt som var ”to die for”! Den var sååå god! Den bestod av chokladrulltårta i bitar med typ chokladganach över… vad mer behöver jag säga, kan inte bli fel ;p Ska snoka reda på receptet på den med!

 

Fortsatt trevlig måndagskväll!

 

6 svar på ”Fredagskväll i Torna-Hällestad”

 1. Vilken otroligt vacker skog!

  1. Visst är den! Helt fantastisk!

 2. Åh, fint! Tänk att jag bor här och får njuta av det vackra varje dag=) Kram

  1. Ja, jag tänkte på dig när jag var där! Verkligen fint!

 3. Vi åkte igenom den fantastiska skogen i somras då vi varit och hälsat på goda vänner i Torna-Hälestad. Overkligt trolskt!

  Maten ser verkligen god ut 🙂

  1. Jag hoppas jag kan lägga ut recepten snart 🙂

Lämna ett svar