Sandras möhippa i Stockholm

I helgen hade vi möhippa för min bästa vän Sandra. Det blev en jättemysig dag med mina underbara vänner. Vi hoppade över förnedringar och sånt trams och hade det bara mysigt. Eftersom vi inte ses så ofta då alla bor på olika håll, är det extra mysigt att umgås 🙂

Vi började dagen med att två av oss ”kidnappade” Sandra, därefter anslöt en och en på olika tunnelbanestationer. Vi åkte till Observatorielunden där två stycken hade förberett champagnefrukost:


Efter ett par timmar tog vi oss till Centralbadet där en timmes massage väntade på Sandra. Vi bubblade, bastade och drack vin:


Efter badet fyllde vi på magarna med lite mexikansk mat på La Neta, som ligger precis i närheten. Det kan jag verkligen rekommendera. Supergott var det, dessutom billigt!:

  


Efter den sena lunchen åkte vi till Hammarby och gick upp för Hammarbybacken, där drack vi skumpa och åt lite snittar samt tittade på utsikten och snackade skit 🙂 :


Sen tog vi oss till Lisas bakgård och hängde där resten av kvällen. Vi hade ett uppdrag till Sandra att måla ett par vita kalsonger med textilfärg. Vi tänkte att hennes blivande make, Arvid, kan bära dem på bröllopet 😉 Tyvärr fick jag ingen bild på dem, men de blev rikigt snygga ;p Vi målade även tavlor till Sandra med temat hur de träffades…

  
Senare på kvällen avnjöt vi en himmelsk god middag som några av tjejerna lagat, till förrätt blev det gazpacho:

    

Till varmrätt åt vi en av mina favoriter, nämligen pulled pork! Som hamburgare denna gång:

  


Efterrätten åt vi inne eftersom det blev lite kallt framåt midnatt… Det var iaf en supergod och knäckig rabarberpaj:


De fina flaggorna som sitter i maten har Jeanette tillverkat med washi-tape. Sååå söta 🙂

Dagen var som sagt riktigt mysig och jag ser verkligen fram emot bröllopet i augusti!
Jag ska luska reda på recepten så att jag kan dela dem här sen 🙂

Lämna ett svar