Supergoda kycklingrullader med citron och västerbottenost

God kväll! Idag har jag och Krille lagat kycklingrullader. Dem blev riktigt goda! Ni måste verkligen testa detta!!!

ca 4p

ca. 800 g tunnt skivad kycklingfilé (finns färdigskivad i affären)
100 g serranoskinka eller annan lufttorkad skinka
Skalet från en citron
Basilikablad
Västerbottenost
Salt och peppar
3 dl vispgrädde
2 msk kycklingfond
Pasta

Lägg en bit serranoskinka, en bit ost, ett basilikablad samt rivet citronskal på varje kycklingbit (se bild ovan). Rulla ihop varje bit till en liten rullad och sätt ihop med tandpetare. Salta och peppra runt om. Stek tills färdig i stekpanna med smör.

Om du blir osäker om kycklingen är genomstekt, stoppa in den i ugnen en stund. När kycklingen är färdig lägg den åt sidan. Använd samma stekpanna och häll i grädden samt kycklingfonden, så att det blandar sig med smakerna från kycklingen. Peppra. Häll sedan såsen över rulladerna. Servera med pasta och sallad.

Lämna ett svar