Hej!!
Jag har precis haft min vän Louise här på brunch innan hon skulle iväg och jobba, vi har inte setts på evigheter så det var jättemysigt att äntligen ses! Hon kom med paket till både mig och magen, alltid lika uppskattat 🙂
Fina Louise
I paketet gömde sig pysseltidningar, sagobok, söt liten mössa och lite snask. Perfekt till ett uttråkat preggo 🙂
Det haglar ju inte direkt med recept här på bloggen den senaste tiden, hoppas ni har förstående 🙂 Idag provade jag iaf något nytt som var supergott! Nämligen äggmuffins, som miniomeletter bakade i muffinsplåt. Goda även kalla, så perfekt att ta med på utflykt! De är dessutom nyttiga om man följer LCHF 😉 De går ju såklart att variera med vad man vill i men jag rekommenderar varmt västerbottenost och bacon som jag hade i dessa! Receptet hittade jag här, dock halverade jag det.
Äggmuffins, 6 st
5 ägg
1/2 dl vispgrädde
1 dl västerbottenost
1 pkt bacon
svartpeppar
Skiva baconet i små bitar och knaperstek i stekpanna, låt rinna av på hushållspapper. Sätt ugnen på 200°C. Smörj en muffinsplåt med smör el. likn. Vispa ihop ägg, grädde, riven ost och peppar. Häll smeten i muffinsplåten, toppa med den knaperstekta baconet. Sätt in i ugnen ca 15 minuter.
Förutom nyttiga äggmuffins åt vi även små kuvertbröd, frukt och våfflor… allt annat än LCHF, hehe.
Nu ska jag bläddra i tidningarna och kanske snaska lite gotte 🙂 Ha en bra dag! Kram