Ledig måndag!

God morgon!!

Nu har jag jobbat färdigt min helg och vaknar upp till en ledig dag 🙂 Idag bjuds det både på frisörbesök, fint kompishäng och en tur till Ystad.

Igår kväll efter jobbet kom min kompis Ellen hit, vi har inte sets på evigheter då hon har bott i Umeå och pluggat. Nu är hon äntligen färdig och har flyttat ner till södra Sverige 🙂 Så vi myste till det med lite vin och ostbricka, vilket aldrig är fel 😉

Till osten köpte jag några för mig nya fröknäcke som är norska. Verkligen att rekommendera! Smakar likt sånt fröknäcke man lätt bakar själv, t.ex. detta, men ibland har man inte tid eller lust att baka och då är det ju perfekt att gå till affären 😉

En stor favorit på ostbrickan är mögelosten St Agur, den är så himla krämig och god! Extra god med lite fikonmarmelad på. Vilken är er favorit?

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen! Ha en fin dag! Kram

Lämna ett svar