Linneas presenter

Hej hej!

Här hemma har det varit sjukstuga hela veckan 🙁 Både jag och Linnea har varit magsjuka, huuu… Fy!!! Idag mår jag äntligen någorlunda igen, tack och lov! Linnea verkar också må lite bättre idag, hon åt iaf ordentligt med frukost 🙂 Så om allt går som det ska så ska vi ut en snabbis på stan och köpa presenter till alla kusiner som fyller år nu i april och maj (en ganska stor skara!). Det ska bli skönt att komma ut lite efter flera dagars sängliggande och jag hoppas att jag inte blir helt slut, hehe. Magsjuka tar ju verkligen knäcken på en!

Linnea hade ju kalas i söndags och då fick hon jättefina presenter av familjen:

Linneas ettårspresenter
Ett kök från IKEA, en skaloverall med zebramönster från Lindberg, en födelsedagstårta, en fin hängare i form av en fjäril och en superfin poster från Mrs Mighetto. Tack snälla mormor, morfar, farmor, farfar, faster, farbror och kusiner <3

Hon fyller ju inte år förrän imorgon och av oss ska hon få sina första skor från kavat samt en sänghimmel och vimplar från numero 74. Dock så dröjer det innan sänghimlen kommer då det visst var 1-3 månader väntetid…

Linnea i sin nya skaloverall från Lindberg Linnea i sandlådan
Här är bustrollet i sin nya skaloverall, hihi 🙂

Jag återkommer med receptet på den goda tårtan från kalaset i kommande inlägg 🙂 Ha en fin dag! Kram

Lämna ett svar