Arken konstmuseum

God kväll alla fina vänner!

Idag har jag haft en riktigt härlig dag tillsammans med Linnea, mamma och hennes vännina i Danmark. Vi åkte till Arken och tittade på bl.a. Gerda Wegener. Filmen om henne, The Danish Girl, där Alicia Vikander spelar är ju Oscarsnominerad i flera kategorier. Är väldigt sugen på att se den när den kommer på bio.

Det var första gången på Arken för mig, det blir oftast att vi åker till Louisiana annars, och det var supertrevligt! Rekommenderar varmt att åka dit om ni är intresserade av modern konst 🙂 Det enda jag störde mig på var att man inte fick använda sin egen barnvagn utan var tvungen att använda deras! Jättekonstigt! Ja, det gick ju det med men undra varför, det kunde de inte svara på själva?!

Gerda Wegener Arken
En del av Gerda Wegeners utställning

Gerda Wegener
Gerda Wegeners häftiga tavlor

Anselm Reyle Arken
Anselm Reyle

Damien Hirst
Damien Hirst

Lunch på Arken
Lunchen; Räkor med chilimajonäs, oxkött med svamp och morotspuré

Lunch på Arken museum
Vacker utsikt i restaurangen

Mamma och Linnea
Mamma och Linnea

Ai Weiwei
Ai Weiwei

Vacker vintersol
Vacker vintersol utanför museet

Krille håller på att natta Linnea nu, vi får se hur det går då hon är van att somna vid bröstet. Jag har faktiskt lyckats natta henne de två senaste nätterna i spjälsängen 🙂 Vi måste ju vänja av henne då jag ska börja jobba 1 mars… Håll tummarna för oss!

Massa kramar!

Lämna ett svar