Nu är hon här!!

Hej!!

Ni kanske förstår varför jag varit borta här ifrån en tid, vi har nämligen fått vår älskade dotter 🙂 Hon kom i onsdags 15/4 kl. 09:38, en vecka före beräknat datum. Allt gick bra i det stora hela. Hon är helt ljuvlig! Det finaste jag har sett. Hon vägde 3456 g när hon kom och var 47 cm lång. Hon verkar ”peppar peppar” vara en väldigt snäll bebis, sover och ammar 🙂 Den enda gången hon skriker är när vi byter blöja, antagligen för att hon blir lite kall.
Vi lever i vår lilla bebisbubbla nu och bara njuter, det är verkligen supermysigt. Jag hoppas ni har förståelse för om jag inte uppdaterar här så mycket. Jag har tyvärr väldigt ont efter förlossningen, fogarna är värre än någonsin men jag hoppas att det lättar snart, så jag är i princip sängliggande. Tur att jag har världens underbaraste karl som tar hand om oss flickor 🙂
Sovandes Linnea Linnea i bilen
Här är vår skatt som ska heta Linnea!

Oh, nu är det amning på G. Kram

Lämna ett svar