Gravid v 39

Hej!

Idag har vi gått in i vecka 39! Galet nära! Svårt att förstå att förlossningen kan sätta igång när som helst! Jag känner mig dock inte lika peppad just nu, då jag har ont över allt och känner mig allmänt nedstämd 🙁 Har ingen ork i kroppen och det känns som om all energi har försvunnit! Deprimerande men det blir väl förhoppningsvis bättre…

Jag var hos sjukgymnasten idag och vi konstaterade väl bara att det inte blir bättre. Hon sa att det är bara soffliggande och pralinätande som gäller (låter kanske inte helt fel? dock inte så roligt när man har gjort det i några månader…). Jag hoppas verkligen att jag tillhör de 62,5 % (tror jag det var) som blir bra från sina foglossningsbesvär direkt efter förlossningen. Det är ju bättre odds än 50/50 🙂

Något positivt är ju det fina vädret iaf! Jag klarar av att sitta ute en liten stund per dag, så jag har tom fått lite färg 🙂 Kanske kan se lite fräsch ut när bebisen behagar komma ut 😉 Självklart är det positivt att jag har ett litet mirakel i magen också! Jag ska vara tacksam, jag vet.
Såhär ser dagsformen ut:
Gravid v 39 Gravid v 39
Inte så fancy klädd men vad kan man begära av en höggravid?? 😉

Annars har det väl inte hänt så mycket på gravidfronten, vi väntar bara på att hon ska komma ut. Jo, BB-väskan är packad och klar, vilket känns skönt! Vi har säkert packat alldeles förmycket men bättre det än att glömma något. Vi har fyllt en hel stor resväska! Hoppas de släpper in oss på BB med den…haha! Den innehåller bl.a. kläder till mig, Krille och bebisen, filtar, krämer, mediciner (typ alvedon etc.), amningsinlägg, blöjor, bindor, godis, dricka, gainomax och proteinbarer, inneskor, necessär med smink och toalettartiklar, lipsyl och bärbar högtalare till musik som kan kopplas till mobilen (de har tydligen bara CD-spelare på förlossningen…), jag ska även komma ihåg att packa med TENS-apparaten och vetekudden när vi väl åker in. Har jag glömt något??

Hoppas ni får njuta ordentligt av det fina vårvädret!! Massa kramar!

Lämna ett svar