Halv åtta hos-middag

Hej igen!!

Igår hade vi Halv åtta hos-middag hos min kollega Saara. Supertrevligt och supergod mat! Extra trevligt att träffa kollegorna nu när man inte setts på ett tag 🙂 Det var nära att jag fick stanna hemma då jag hade en riktigt dålig dag med fogarna men jag härdade ut och det var det värt! Har försökt vila idag istället.
Förvirrad som jag är så glömde jag min kamera, så det fick bli mobilbilder…
Citronlax med pestocouscous Pestocouscous
Vi blev bjudna på superfräsch lax, toppad med citronskal och färsk timjan, till det fick vi couscous med finhackad rödlök, cocktailtomater, pesto och hackad dill samt en sås gjord på turkisk yoghurt mixad med färsk timjan, citron, salt och peppar. Riktigt god mat som jag varmt rekommenderar att ni provar!

Marängsviss
Till efterrätt fick vi favoriten marängsviss! Det är ju alltid lika gott 🙂

Nästa gång vi har Halv åtta hos-middag kommer jag antagligen att vara mammi, så galet!! Hoppas jag får en snäll bebis så att jag kan ta med henne då 🙂

Ha en bra kväll!! Kram

Lämna ett svar