Gravid v 35 och 30-årsfirande!

Hej hej!

Idag har jag lämnat 20-åringen bakom mig… jag fyller nämligen 30 idag! Galet! 30 är det nya 20 va?! Det känns så iaf, eller… Jag känner mig iofs som 80…
Dagen har firats i lugnets tecken med tårta till frukost, lunch i Lomma hamn med föräldrarna, hämtmat till middag och en massa soffhäng. Höggravid och skröpplig som man är så orkar jag inte göra så mycket mer men jag är nöjd med min dag 🙂 Jag har fått jättefina presenter och en massa grattis som värmer. Det blir ingen fet 30-årsskiva i detta stadie men den finaste presenten finns ju i magen 🙂 Imorgon ska vi ha middag med familjen.
Dagen till ära så har vi även gått in i vecka 35 idag 🙂 Nu väger norpan ca 2,5 kg så nu är det bara nått kilo till innan hon är helt färdigbakad. Jag märker verkligen att man blir tyngre och tyngre nu, allt känns lite jobbigare. Jag har väl ändå ”bara” gått upp 12-13 kilo hittills men magen känns mer och mer ivägen.
Nu ser ju verkligen magen större ut, tycker ni inte? :
Gravid v 35
Ursäkta för mitt trötta gravidutseende trots födelsedag och allt…
Så här ska jag iaf spendera resten av min 30-årsdag:
Gravid v 35
Det är bara en bit tårta till som saknas 🙂

Hade fint! Kram

Lämna ett svar