Utan semla på fettisdagen :(

Hej!

Här ligger jag och tycker synd om mig själv i dubbel bemärkelse! För det första har jag inte fått någon semla idag och för det andra är jag så öm i bäckenet att jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Jag har nämligen träffat en ny sjukgymnast idag, den tredje i ordningen. Hon är expert på gravida och barn och vilken klippa hon verkar vara 🙂 Jag var nog hos henne i 1,5 timme och hon visste verkligen vad hon pratade om. Jag är så öm idag då hon klämde, kände och masserade runt bäckenet. Så fr.o.m. nu får jag inte träna något annat än överkropp, jag får absolut inte gå i trappor (knappt i huset), inte böja mig ner… Hon säger att jag är så ansträngd i bäckenet att det bara är att vila som gäller… Jag som har tränat och trott att det skulle göra nytta, medan det bara har förvärrat! Tänk vilka olika råd man kan få från olika personer.
Stackars Krille, han får ta hand om både mig och hemmet! Nu kom han precis hem med en kebabsallad till mig, så nu ska jag äta, storknar av hunger!
Kebabtallrik

Kram

Lämna ett svar