Gravid v 31

Hej hej!

Idag har vi gått in i v. 31. Jag mår som tidigare, inget nytt… Jag börjar komma in i den lugna lunken men det känns fortfarande lite tråkigt att gå hemma hela dagarna 🙁 Idag har jag dock fått besök av Maria och hennes lilla bebis 🙂 och imorgon kommer några kollegor och fikar, så helt ensam är jag inte 🙂
Nu ska bebisen i magen bara växa till sig lite, de flesta organ är helt utvecklade. Häftigt! Hon ska växa lite mer än det dubbla, undra hur stor mage man ska få?! Jag känner mig verkligen enorm nu men större ska man bli.
Snart har vi handlat det mesta vi tänkt innan lillan kommer och igår fick vi hem skötväskan vi har beställt. Jag tycker den är jättefin! Lite tjejig tyckte Krille men det får han leva med 😉 Den verkar vara superbra med många lättillgängliga fack.
Skip hop skötväska Chelsea
Väskan kommer från Skip hop och heter Chelsea.

Här kommer ett pat bilder på bulan också:
Gravid v 31 Gravid vecka 31

Nu ska vi bege oss till gymmet. Det känns så omotiverande att träna denna rehabträning som jag gör… men det är väl förhoppningsvis bra för mig. Jag vill ju göra allt för att foglossningsbesvären ska försvinna så fort som möjligt efter förlossningen. Jag såg på Malou i måndags där de diskuterade foglossning och där var en tjej som fortfarande 16 månader efter förlossningen hade väldiga besvär… usch, hoppas att jag slipper det!!

Ha en fortsatt bra torsdag 🙂 Kram

Lämna ett svar